Estelle Gullit haalt uit naar Jort Kelder

Estelle Gullit vindt het sneu wat showbizzkoppel Jort Kelder en Georgina Verbaan is overkomen, maar vindt wel dat Jort een koekje van eigen deeg heeft gekregen. "Wie goed doet, goed ontmoet", zei de voetbalvrouw vrijdag in het programma van Ruud de Wild op Q-music. Verbaan werd eind maart kussend gesignaleerd met een andere man, wat breed werd uitgemeten in de media.

Kelder heeft er de afgelopen jaren een sport van gemaakt om Estelle af te schilderen als een kooplustige vrouw die de creditcard van haar man leegtrekt op de PC Hooftstraat in Amsterdam. Zo liep hij in zijn programma 'Bij ons in de PC' met een megafoon door de dure winkelstraat, waarin hij riep naar Estelle, omdat ze immers toch altijd daar zou zijn.

Haar sneer naar Kelder doet vermoeden dat de kritieken het nichtje van Johan Cruijff niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Toch stelde ze vrijdag dat ze niet snel onder de indruk is van negatieve publiciteit. "Als je in Nederland afgezeken wordt, dan word je ook meteen heel erg afgezeken. Maar ik vergeet het snel."

Over een kleine drie weken reist Estelle haar man Ruud Gullit achterna, die op dit moment in Los Angeles woont omdat hij het voetbalteam LA Galaxy traint.