Lindsay Lohan wil trouwen met vriendin

Lindsay Lohan zou plannen maken in het huwelijk te treden met haar vriendin Samantha Ronson. De 21-jarige actrice werd enkele dagen geleden nog zoenend met haar dertigjarige vriendin betrapt in Cannes. Het stel zou overigens voor de huwelijksvoltrekking nog wel een tijdje willen samenwonen.

Een aantal weken maakte de gewezen zegsman van Lohan, Jonathan Jaxson, op zijn weblog bekend dat de actrice een lesbische verhouding had met beste vriendin en DJ Samantha Ronson. "Lindsay was altijd behoorlijk open. Misschien heeft Lohan het helemaal gehad met mannen en besloot ze daarom om haar leven wat spannender te maken met Samantha", viel er op de weblog te lezen.

De relatie lijkt nu echter geen bevlieging te zijn. Afgelopen weekend werd ze gespot met een verlovingsring om haar vinger op het feest van Dolce & Gabanna. Ex-vriendje Calum Best kreeg van Lindsay te horen dat zij en Samantha zijn verloofd.

In juli zullen de twee al voor het altaar moeten verschijnen. Een trouwlocatie hebben de twee tortelduifjes ook al gevonden. De bruiloft zal naar verluidt moeten gaan plaatsvinden Dolly Parton's Dollywood themapark.