Upd: Giel praat over relatiebreuk

Wederom Giel-nieuws: de 3FM jock is dit weekend geopereerd wegens snurkproblemen. Hiervoor reisde hij zaterdagochtend af naar Duitsland. Hij besprak dit vrijdagnacht live in de uitzending van Nachtegiel waar ook nog, zij het verkapt, werd ingegaan op zijn scheiding van vriendin Marisa Heutink. Hieruit kon je opmaken dat Giels bed inmiddels niet meer leeg is.

Beelen meldde tegen 4.00 uur tegen Ekdom dat hij naar Duitsland ging omdat hij snurkte. Ekdom, die een paar maal met hem in het Glazen Huis heeft gezeten, het goede doel-programma van 3FM, beaamde dat hij inderdaad veel herrie maakt  's nachts. "En er zijn mensen waar je sinds kort naast ligt die dat niet trekken?", vroeg Ekdom. Giel antwoordde dat dit wel mooi was samengevat, hoewel de afspraak met de kliniek al een tijdje was gemaakt. "Maar het komt je nu wel lekker uit", aldus Ekdom, waarop Beelen snel overging op een ander onderwerp.

Beelen had jarenlang een relatie met Marisa die ook DJ is. Ze trouwden drie keer maar nooit voor de Nederlandse wet. Marisa vond Giels drang naar zelfdestructie, leven op cola en sigaretten en bijzondere experimenten uitvoeren, nooit erg fijn. Dit en het feit dat hij alleen maar werkte is naar verluidt de reden van de breuk. De laatste uitzending van Nachtegiel kun je hier terugluisteren.

Upd: 9.00 uur
In een dubbelgesprek met Marisa kwam Beelen in zijn eigen programma terug op de breuk. De twee zijn al maanden uit elkaar. De reden is dat ze uit elkaar zijn gegroeid na bijna negen jaar. Wel gaan ze nog goed met elkaar om, zo zijn ze samen uit eten geweest gisteren op Giels verjaardag. Beelen liet blijken dat, hoewel hij zelf ook altijd bovenop relatiebreuken zit van BN'ers, hij de 'persmuskieten' toch best vervelend vond dit weekend. Verder liet hij doorschemeren inmiddels weer verliefd te zijn.

(c) FOK!

Snurkprobleem.