'Breuk Giel en Marisa door werklust'

De breuk tussen 3FM-jock Giel Beelen en Arrow-Classic Rock Dj Marisa Heutink komt omdat Giel een workaholic is. Dat zeggen ingewijden tegen de Telegraaf. Vrijdag werd bekend dat de twee na een jarenlange relatie uit elkaar zijn gegaan. Beelen zou amper thuis zijn en dat gaf dan weer spanningen.

Een ingewijde zegt: "Zij zag het leven met Giel niet meer zitten. Ze wilde vertrekken voor er baby’s kwamen." Beelen heeft naast zijn ochtendprogramma ook een show in de nacht van vrijdag op zaterdag, is wekelijks sidekick bij DWDD en heeft een eigen tv-show. Voor dat laatste ondergaat Beelen extreme opdrachten, zoals gevoerd worden als een gans, levend begraven worden en ontvoerd en ondervraagd worden.

Beelen, die zich ooit in een uitzending liet pijpen door een Poolse hoer, besprak zijn liefdesleven dagelijks met zijn luisteraars, iets waar Marisa ook niet van gecharmeerd was. Ook mocht hij haar niet meer live in de uitzendingen wakkerbellen, wat hij uiteraard meteen aan Nederland vertelde. De twee trouwden drie keer maar nooit voor de Nederlandse wet. Marisa heeft naar verluidt hun huis in Haarlem inmiddels verlaten.

 (c) FOK!
Giel en Marisa, toen er nog wat te lachen viel

Submitter:  Bron: RadioFreak