Pharrell kreeg Madonna aan het huilen

Madonna is tijdens de opnamen van haar album 'Hard candy' in huilen uitgebarsten in de studio. Dat onthulde ze vrijdagavond in het Amerikaanse programma Newsline. Boosdoener was haar producer Pharrell Williams. "Ik was in een gevoelige bui en hij wilde telkens dat ik in een bepaald ritme zong. Ik snapte niet wat hij bedoelde", vertelde ze.

Eerst stormde de 49-jarige artieste de studio uit. "Ik zei tegen Pharrell dat ik hem even wilde spreken en dat hij niet zo onaardig tegen me moest doen. Vervolgens keek hij me aan en zei: 'Oh mijn god, Madonna heeft een hart!' Daarna moest ik nog harder huilen."

Volgens de zangeres is de samenwerking er uiteindelijk beter op geworden. "Ik houd nu van hem en we maken geweldige muziek samen. Ik denk dat we even door dat moeilijke moment heen moesten."

Op 2 september doet Madonna de Amsterdam Arena aan met haar 'Sticky & sweet'-tournee. Haar nieuwe album 'Hard candy' kwam vorige maand op de eerste plaats binnen in de Mega Album Top 100 en de single '4 minutes', die ze samen met Justin Timberlake opnam, prijkte bovenaan de hitlijsten.