Lindsay Lohan knuffelt met zus Mark Ronson

Lindsay Lohan en Samantha Ronson, de zus van de populaire producer Mark Ronson, zijn op de jacht van Diddy gespot terwijl ze elkaar knuffelden en kusjes gaven. Dat meldt het Britse dagblad Daily Mail. De meiden waren donderdagavond op stap in Cannes, waar momenteel het filmfestival wordt gehouden. Er deden al eerder geruchten de ronde dat Lohan en Ronson een setje vormen.

Lohan, die vorig jaar tot twee keer toe in een afkickkliniek verbleef, zou al die maanden contact hebben gehouden met haar vriendin. Het leek er in het begin van dit jaar op dat het weer beter ging met de actrice, maar in april werd ze in een club gespot met een fles alcohol aan haar lippen. Ook werd ze driemaal in een week samen met Ronson in verschillende clubs gezien.

Het 21-jarige feestbeest nam onlangs een aantal filmrollen aan. Begin deze maand bracht de Amerikaanse televisiezender E! naar buiten dat ze in de komedie 'Ye old times' te zien zal zijn samen met Jack Black, en de horrorfilm 'The manson girls' heeft laten schieten. Wel is Lohan binnenkort te zien in de televisieserie 'Ugly Betty'.