Paris Hilton begint zoektocht naar nieuw maatje

Paris Hilton is begonnen met de opnamen van haar nieuwe realityserie 'I wanna be Paris' new best friend'. "Ik heb woensdagavond alle kandidaten ontmoet", schreef ze donderdag op haar profiel op de netwerksite MySpace. "Ik was eerst een beetje nerveus, omdat ik altijd verlegen word als ik nieuwe mensen ontmoet."

Via de website van muziekzender MTV, die de serie produceert, konden mensen zich aanprijzen als ideale vriend of vriendin. "Ik ben heel blij met de uiteindelijke deelnemers, hoewel het moeilijk was om slechts achttien mensen uit te kiezen", stelde ze. Donderdag kregen haar potentiële nieuwe vrienden en vriendinnen een make-over. "Ze zagen er allemaal knap en schitterend en sexy uit! Zo leuk!"

De 27-jarige socialite verheugt zich echter niet op de eliminatierondes. "Ik moet morgen iemand wegstemmen. Dat betekent dat ik een van de deelnemers moet vragen om te vertrekken." Wanneer de eerste uitzending van de show te zien is bij MTV, is nog onduidelijk.

Het is niet voor het eerst dat Hilton zich laat volgen door camera's voor een realityshow. Samen met haar vriendin Nicole Richie maakte ze vijf seizoenen van de realitysoap The Simple Life.