Jongen cel in na naaktfoto's van ex publiceren

De 17-jarige Alex Phillips uit de Amerikaanse staat Wisconsin zal zich nog wel eens bedenken om uit wraak naaktfoto's van een ex te publiceren. Onlangs zette hij op MySpace twee erotische getinte foto's van zijn 16-jarige ex-vriendin. Nu zit hij in de cel op verdenking van het bezit van kinderporno en seksuele exploitatie van een minderjarige.

Phillips zette onder compromitterende foto's, waarop volgens de politie de billen, anus en vagina van het meisje te zien waren, ook nog eens niet al te kuise onderschriften. De politie vroeg hem eerst vriendelijk doch dringend de beelden offline te halen, maar dat weigerde hij met stoere taal: ''Fuck that, I'm keeping them up."

De Amerikaanse tiener blijft zeker vastzitten tot volgende week. Omdat het meisje niet meerderjarig is, moet hij zich bovendien verantwoorden voor seks met een minderjarige.  En naar goed Amerikaans gebruik heeft de politie zijn personalia openbaar gemaakt, zodat mogelijke toekomstige vriendinnen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben/halen.

  
Even 'lachen' naar de politiefotograaf