FOK!radio: Studenten in actie tegen busstakingen

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Vorige week lag het streekvervoer twee dagen stil. Bussen reden op veel plekken dus niet. De chauffeurs staakten voor een betere CAO. Gesprekken tussen de werkgevers en de vakbonden hebben afgelopen weekend opnieuw niks opgelost, dus dreigen er morgen en overmorgen opnieuw stakingen. En dat terwijl de schoolexamens vandaag begonnen zijn. Als het aan de Friese student Sander Akkerman ligt gaat dat te ver. Hij is samen met andere studenten een website gestart waarop ze zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen tegen de staking om aan de vakbonden te geven. Wat hij precies wil bereiken en hoe hij dat gaat doen, hoor je vanavond. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Vind jij dat buschauffeurs moeten kunnen staken terwijl er examens zijn? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Je vriendin heeft je laten zitten. Of jij ziet die ene jongen wel heel erg zitten, maar hij jou niet. Of je hebt het vermoeden dat er iets in je relatie niet helemaal goed zit. Vaak maken FOK!kers dan een nieuw anoniem account aan en maken er een topic over in het relatie & psychologie forum op het FOK!forum. En vervolgens kunnen andere FOK!kers helpen, advies geven of compleet afbranden. Maar wat vinden professionals van R&P? We vragen het vanavond aan een relatie-psychologe. Zij heeft een week lang mee gekeken in het forum. Wat valt haar op? Is dit een goede manier om dingen van je af te schrijven? Of kunnen sommige mensen toch beter professionelere hulp geven? We gaan het haar vragen.

Dirkh is vanavond de columnist van dienst en hij zal opnieuw niets of niemand ontzien. Daarnaast gaan we het ook hebben over de schoolexamens die dus begonnen zijn en hoor je de laatste nieuwtjes over FOK!. Natuurlijk kun je live tijdens de uitzending mee praten via ons irc-kanaal #fokradio, of op het FOK!forum . Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!