Juf ontslagen na naaktreportage in tijdschrift

Leerlingen van de Narraweena Primary School in het Australische Sydney zijn een protestactie gestart om hun juf terug te krijgen. Hun 24-jarige lerares Lynne Tziolas werd door de schoolleiding de laan uitgestuurd, nadat ze met haar man naakt in een tijdschrift poseerde en uitgebreid vertelde over haar seksleven.

De kinderen zijn het niet eens met het ontslag en hebben handtekeningen ingezameld voor de terugkeer van juf Lynne. De schoolleiding dreigt de leerlingen een week lang te schorsen wanneer ze doorgaan met de protesten. Tziolas stond met haar 45-jarige man Antonio in het blad Cleo.

Het koppel stapte vier jaar geleden in het huwelijksbootje. In Cleo zijn de twee erg openhartig en vertellen onder meer over hun favoriete standjes en speelgoedjes die ze graag gebruiken. De ouders van de protesterende kinderen staan achter de acties van hun pupillen. Volgens een ouder heeft de directie van de Narraweenaschool de zaak onnodig opgeblazen en verschijnen de foto's van Lynne en Antonio nu overal op internet, kranten en tv.