Meisje (16) wil met een opa trouwen

De familie van de 16-jarige Britse  Lisa Wright is in rep en roer omdat het meisje er vandoor is gegaan met een opa. Ze wil met de grootvader, de 46-jarige Nigel Trowbridge, trouwen. De Britse verliet drie weken geleden het ouderlijk nest en verschuilt zich nu ergens in Londen met de werkloze opa, waarop ze hevig verliefd is geworden.

Trowbridge heeft zelf vijf kinderen en  twee kleinkinderen. Hij zit middenin een echtscheiding. Zijn 20-jarige zoon heeft een dochter bij de 19-jarige zus van Lisa. Zo heeft ze Trowbridge ook ontmoet. 

De bezorgde moeder van Lisa,  Angela Wright, ontdekte een foto van opa Trowbridge en een liefdesbrief in de handtas van haar dochter. In de brief stond: "Ik wil graag mevrouw Trowbridge worden." Ze maakt zich zorgen over haar dochter en verwacht niet dat het meisje nog thuiskomt.

Lisa zit midden in haar examenperiode, maar is nu met haar 30 jaar oudere vriendje 'gevlucht.' De politie is op zoek naar het koppel. Volgens de politie is Lisa oud genoeg om met de man samen te zijn, maar te jong om zomaar van huis weg te gaan.

Link: Foto van het gelukkige koppel.