FOK!kers: nichterig personeel geen probleem

FOK!kers hebben niet echt moeite met winkelpersoneel dat zich nichterig gedraagd op de werkvloer. Dat blijkt uit de Frontpage-poll waarop tot nu toe 2500 users stemden. Albert Heijn ontsloeg onlangs een werknemer die zich te nichterig gedroeg tijdens de werktijden.  Dertig procent van de stemmers stelt dat als je goed wordt geholpen er niks aan de hand is.

Toch begrijpt 28,3 procent wel dat anderen zich ergeren aan de overdreven vrouwelijke trekjes van een homoseksele winkelbediende. 23,1 procent moet echter niks hebben van dergelijke diva's: 'homo zijn doe je maar thuis, niet op je werk'. Elf procent ziet echter een gevaarlijke trend: wat als je straks te moslim of te hetero bent, kun je dan ook je baan verliezen?

Zoals gewoonlijk zijn de reacties weer verdeeld. Jan Piraat: "Als hij gewoon klantvriendelijk is en normaal zijn werk doet dan zie ik geen probleem." Vujacic echter: "Ik heb gehoord van een medewerker van AH, dat hij letterlijk TE gay gedroeg. Bijv: hij deed regelmatig zijn behoefte in de vrouwen toilet, gedroeg zich als een diva etc etc etc. Dus ik vind het wel terecht dat AH hem heeft ontslagen." Sneeuwbataljon tenslotte moet er niks van hebben: "Ik zou ook echt niet door zo'n overdreven flikker geholpen willen worden, dan trap ik hem gewoon in zijn ballen."

Stem mee!



Lachen om nichten.