FOK!radio: Mannen pikken meer van vrouwen

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Hoe ziet de ideale vrouw eruit? Als we de media moeten geloven heeft ze lange benen, smalle heupen, volle borsten en een zelfbewust gezicht. Maar de waarheid blijkt anders. Sterker nog: de Europese man pikt best veel van zijn vrouw, zoals snurken. En is onderzoek gedaan naar de ideale vrouw voor de Europese man. En hoe zit het met de man als het aan de vrouwen ligt? De echte man blijkt weer in. Meer dingen uit het onderzoek hoor je vanavond. We bellen met psycholoog Annemarie Determan, die er alles vanaf weet.  Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Hoe ziet jouw ideale vrouw eruit? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

En na koninginnedag is het weer even rustig in Oranjeland. Maar toch hebben wij groot nieuws over ons koningshuis. Wat? Dat hoor je vanavond.

En vanavond geen Nolius in de studio, maar Martijn presenteert met een dame die het niet schuwt om het over een veelbesproken onderwerp te praten: seks.

Sommige dingen veranderen nooit. Zo kun je uiteraard mee praten via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!