Dries Roelvink in duet met Willy Alberti

Dries Roelvink is gevraagd een cd op te nemen waarin hij postuum duetten zingt met Willy Alberti. Omdat Dries' platenbaas Universal Music niet over alle originele multitrack-opnamen van de overleden zanger beschikt, doet de 49-jarige zanger nu een oproep aan zijn fans. Mensen die nog originele meersporenopnamen van Johnny de Mols opa in bezit hebben, wordt verzocht zich te melden bij de platenmaatschappij.

's Lands meest ondergewaardeerde zanger is zeer enthousiast over het op handen zijnde album. "De muziek van Willy Alberti hoort tot mijn wortels. Ik ben hiermee opgegroeid", vertelt hij. "Mijn moeder heeft ooit een duet met Willy opgenomen. Hij kwam vroeger bij ons thuis en ik wil het nu heel graag opnemen als eerbetoon aan mijn ouders. Het zou fantastisch zijn als ik het album nog aan mijn moeder zou kunnen laten horen."

Willy Alberti is 23 jaar geleden op slechts 58-jarige leeftijd overleden. De zeer succesvolle zanger liet echter een flinke erfenis aan hits als 'Dat afgezaagde zinnetje', 'Niemand laat z'n eigen kind alleen' en 'De glimlach van een kind' na. Uniek zijn de postume duetten met Alberti echter niet, want dertien jaar geleden ging zijn dochter Willeke al postuum in duet met haar vader met het nummer 'De glimlach van een kind'.

 


Aan Dries de zware taak het nummer te verkrachten