Ronaldo vreest voor reputatie na hoerenincident

Ronaldo vreest dat zijn reputatie naar de knoppen is. De Braziliaanse voetballer van AC Milan kwam onlangs in opspraak wegens een afspraak in een hotel met drie prostituees, die later travestieten bleken te zijn.

''Ik heb iets heel stoms gedaan'', zei Ronaldo in een Braziliaans tv-interview. ''Ik heb veel gehuild en schaam me diep'', merkte de oud-voetballer van PSV op.

Ronaldo, die herstelt van een knieblessure, kreeg in het hotel in Rio de Janeiro ruzie met de drie. Een van hen filmde de woordenwisseling en zette de beelden op internet. ''Het was een stomme zet van me'', bekende Ronaldo. ''Het is volledig uit proporties gehaald en het verhaal is de wereld over gegaan. Dit zal me altijd blijven achtervolgen.''

Volgens Ronaldo nodigde hij de drie prostituees uit na een ruzie met zijn vriendin: "Het begon nadat ik een stomme ruzie met mijn vriendin had gehad. Ik wist niet dat het travestieten waren, ik ben volledig heteroseksueel. Toen ik het in de gaten kreeg en wilde vertrekken, begonnen de problemen. Ik wilde ze afkopen en twee accepteerden dat, maar de derde wilde een gigantisch bedrag hebben om te voorkomen dat ze met het verhaal naar de pers zou stappen."

-