'Gordon boos op Radio 538'

Radio 538-dj Gordon is boos op zijn werkgever omdat hij niet mocht optreden tijdens Koninginnedag op het Museumplein, alwaar 538 haar inmiddels traditionele feestconcert presenteerde. Dat schrijft de website ShowbiZnewZ.nl dat zich baseert op een naar eigen zeggen 'betrouwbare bron'.

Het zou meneer  Heuckeroth vooral dwars hebben gezeten dat hij dj is bij Radio 538, en er toch geen plek voor hem was om een liedje te zingen. Wel zou de directie hem hebben aangeboden wat artiesten aan te kondigen tijdens het evenement. Iets wat bij Gordon volledig in het verkeerde keelgat is geschoten. Zo zou hij zelfs hebben gedreigd om te vertrekken bij Radio538, meldt de bron.  Extra 'zeer' deed het feit dat Gerard Joling wel een optreden mocht verzorgen en maar liefst drie nummers voor de mensenmassa mocht vertolken.

Volgens de roddel en achterklap-site is dit tevens de reden dat Gordon vorig weekend niet in de studio aanwezig was voor zijn radioshow. Hij was vetrokken naar Miami omdat hij  geen zin had om reclame te maken voor een evenement waar hij zelf zou 'schitteren door afwezigheid'.

Tijdens Koninginnedag was Gordon wel in Amsterdam, maar niet op het Museumplein. Hij ging verkleed als Beatrix met een stel goede vrienden per bootje door de Amsterdamse grachten. ''Gay-a-trix'', zoals Gordon zichzelf noemde, deed dat samen met Quinty Trustfull en Kelly.