'Mariah Carey verloofd met Nick Cannon'

Mariah Carey heeft zich verloofd met haar nieuwe vriend Nick Cannon. Dat heeft een bron dicht bij het stel gezegd tegen het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood.

De 38-jarige muziekdiva en de 27-jarige rapper en komiek brachten de geruchtenmachine op gang toen ze gezamenlijk naar de afterparty van haar film 'Tennessee' in New York kwamen. Carey droeg een enorme diamanten ring om haar vinger. Toen Nick werd gevraagd wat hij zo leuk vond aan Mariah, antwoordde hij 'alles'.

Carey was eerder getrouwd met platenbaas Tommy Mottola. Het huwelijk strandde in 1998 na vijf jaar. De zangeres zou tot voor kort een relatie hebben gehad met muziekproducent Mark Sudack. Cannon, die vooral bekend is als presentator van de MTV-show Wild 'n Out, zag vorig jaar zijn verloving met Victoria's Secret-model Selita Ebanks op de klippen lopen.

Boze tongen beweren dat Cannon zijn kersverse verloofde heeft afgescheept met een 'tweedehandsje'. Entertainmentblogger Perez Hilton herkende de ring als die van Ebanks. Een bron dicht bij Selita bevestigde aan Hilton dat het inderdaad om dezelfde verlovingsring gaat.