Vrouw 2 dagen vast onder dode man

In het Amerikaanse Marion heeft een hoogbejaarde vrouw twee dagen vastgezeten onder het lijk van haar overleden echtgenoot. De krantenjongen heeft haar echter van een bizarre dood weten te redden. De jongeman werd ongerust toen hij zag dat de brievenbus nog niet was geleegd.

Toen krantenjongen Bruce Pitts poolshoogte ging nemen, zag hij de 84-jarige Blanche Roberts onder het lijk van haar man liggen. Manlief Fred kreeg namelijk plotseling een hartaanval en stortte ter aarde. Het oude besje probeerde haar man nog op te vangen, maar werd in zijn val meegesleurd waarop zij onder hem bleef liggen.

Pitts vertrouwde het niet dat de brievenbus uitpuilde, en besloot een kijkje te nemen. Toen hij de oude vrouw op de grond aantrof, reageerde ze alsof er niets was gebeurd. "Ze was helemaal niet in paniek en bleef rustig babbelen. Ze dacht dat haar man aan het slapen was en vroeg alleen wat water", verklaarde de krantenjongen.

De oude dame bleek er al twee dagen te liggen. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar zij medisch zal worden onderzocht.