'Seksfilm van Jimi Hendrix in omloop'

Pornodistributeur Vivid Entertainment zegt een seksfilm op de kop te hebben getikt waarin gitaarlegende Jimi Hendrix figureert. Wijlen Hendrx heeft in de 11 minuten durende film seks  met twee vrouwen. Op de beelden is inderdaad een man te zien die sterke gelijkenissen vertoont met Jimi Hendrix.

Het gezicht van de man is maar twee keer in beeld, daarbij heeft hij dan ook nog zijn ogen gesloten. De beelden zijn geschoten in een slecht verlichte slaapkamer.

Een verzamelaar uit Engeland zou de film in zijn bezit hebben gekregen op een veiling in Londen toen hij een doos met rockmemorabilia aankocht. Op de band stond de tekst 'Black Man'. Toen de verzamelaar vermoedde dat het om Hendrix ging, verkocht hij de opnamen aan een filmdistributeur.

'Kenners' betwijfelen ten zeerste of het wel Hendrix is, die in de film te zien is. Maar Vivid Entertainment zegt dat als de beelden niet echt zouden zijn, ze de film niet zouden uitbrengen. Eerder lanceerde Vivid de seksvideo van Baywatch-ster Pamela Anderson en haar toenmalige echtgenoot Tommy Lee.

 

Een voorproefje van 'Jimi Hendrix The Sex Tapes', is via deze Not Safe For Work (NSFW)-link te zien.