Cher had relatie met Tom Cruise

Cher heeft een relatie gehad met de zestien jaar jongere acteur Tom Cruise. Dat was toen de inmiddels grote ster nog aan het begin van zijn prille loopbaan stond. Cher maakte dat bekend aan Oprah Winfrey.  Volgens de nu 61-jarige zangers had het een fantastische relatie kunnen worden, wanneer hun filmschema’s hen niet van elkaar had gescheiden. De twee hebben elkaar waarschijnlijk in de jaren tachtig ontmoet voor een benefiet voor het Witte Huis.

Ten tijden van de verkering was Cher 39 jaar en Tom Cruise 23. Cher: "Hij was verlegen. Hij voelde zich een enorme schrielhannes op school en niemand praatte met hem. Op een date in New York botsten we op een serveerster die Tom nog kende van op school. 'Toen zei ze nooit wat tegen me, maar nu ik beroemd ben, krijg ik al haar aandacht', merkte Tom op." Verder verklapte de zangeres ooit een lange nacht in Toms armen te hebben doorgebracht.

Na Cher begon Cruise een relatie met de zes jaar oudere Mimi Rogers. In 1990 trouwde hij met Nicole Kidman en vijf jaar geleden met Katie Holmes. Cruise is tegenwoordig onder meer bekend vanwege zijn lidmaatschap van de omstreden Scientologykerk.