Man mishandeld op atletiekbaan

Gistermiddag is een 48-jarige inwoner van Groningen bij de atletiekbaan aan de Concourslaan in zijn woonplaats mishandeld. De man was als vrijwilliger aan het werk en moest een vrachtwagen het terrein op krijgen. Een auto stond in de weg. Aan een jongetje die met een voetbal aan het spelen was vroeg de man of het hij wist van wie de auto was, want hij stond fout geparkeerd en zou verplaatst moeten worden.

De auto bleek van zijn vader, en die kwam pas over een tijdje terug. Uiteindelijk bleef de auto staan. De vrachtwagen kon maar net langs de geparkeerde auto en heeft zijn lading toch afgeleverd. De Groninger bleef nog eventjes op het terrein om wat zaken te regelen.

Wat er in die tijd afspeelde is onbekend, maar de Groninger heeft diverse klappen geïncasseerd van vermoedelijk kennissen van het jongetje. De politie was snel ter plaatse en probeerde de gemoederen te sussen. De man kwam flink gehavend uit de strijd.

De 48-jarige vrijwilliger heeft zich in het ziekenhuis laten behandelen aan diverse bloedingen en heeft zijn ribben gekneusd. De politie heeft een 18-jarige vrouw en een 17-jarige jongen aangehouden op verdenking van mishandeling. Zij zijn in de cel gezet.