Gratis ontknaping voor redden internet

Tania Derveaux, de Belgische politica die vorig jaar in het nieuws kwam omdat ze 40.000 pijpbeurten wilde weggeven als ze in de senaat zou komen, heeft nu iets nieuws bedacht om de aandacht op zich te vestigen. De jongedame wil nu zoveel mogelijk mannen van hun maagdelijkheid afhelpen. Met deze pikante actie wil de struise brunette een vuist maken tegen de aangekondigde maatregelen om de neutraliteit op internet een halt toe te roepen. Jongemannen die wel eens willen weten hoe het is met een vrouw in plaats van hun rechterhand, kunnen zich aanmelden via deze link .

Maar let wel even op voor je je tas inpakt. De knaapjes moeten wel minimaal achttien jaar oud zijn, schoon gewassen (ook achter het randje) en aantoonbaar achter de neutraliteit van het internet te staan. En dat kan al met een simpele post op ons forum. Ook moet men bereid zijn het met een condoom te doen, tenzij de maagd zijn kwakkie zonder vaginaal of oraal contact weet te lozen op Tania's lichaam.

Voor de liefhebbers is met Tania zelfs over anale seks te praten. Maar mocht je hem stiekem er achter willen insteken, dan is het wat de politica betreft uit met de pret.

 

Tania
Neutraal op FOK!? Meld je dan aan!