Nicolette Kluijver zoent met lesbische dj

Nicolette Kluijver probeert zondag in Spuiten en Slikken verschillende zoentechnieken uit met de lesbische dj Promiss. Een heuse zoenprofessor geeft in het BNN-programma tips voor 'beginnende én gevorderde tongers', zo heeft de jongerenomroep donderdag bekendgemaakt.

Naast haar lesbische avontuurtje demonstreert de 23-jarige Kluijver de technieken, waaronder het zogenoemde 'helikoptertongen', ook tegen een glazen plaat. "Daardoor kun je tot achter in haar keel zien hoe het moet", legt een woordvoerder van BNN uit.

Spuiten en Slikken staat zondag in het teken van Koninginnedag. Met Promiss en dj Brian S., die beiden platen draaien op 30 april, praat presentator Filemon Wesselink over seks en drugs. Zo bekent S. dat hij een gram wiet rookt per dag en soms wel 25 keer per week seks heeft. Promiss legt uit dat een vrouw veel beter bevredigd kan worden door een andere vrouw dan door een man.

Om feestganger te behoeden voor een overdosis worden eveneens de gevaarlijkste combinaties van drugs en drank uit de doeken gedaan.