538 steunt Gordon in Joling-rel

Gordon kan op steun rekenen van zijn werkgever Radio 538. De zanger en presentator haalde zich de woede van Gerard Joling op de hals door zaterdag een minder goede uitvoering van de nieuwe single 24 uur verliefd van Gerard Joling te draaien. Volgens Radio 538 wist Gordon niet dat de verkeerde versie van de plaat in de computer zat. "Het is een ongelukkige samenloop van omstandigheden geweest. Gordon treft zeker geen blaam", zegt een woordvoerster van het radiostation. Inmiddels staat de goede versie van '24 uur verliefd' in het systeem.

De slechte versie werd live opgenomen in de ochtendshow van Edwin Evers. "Ik moest ’s ochtends vroeg zingen. Bovendien moest één van de gitaristen onverwachts naar het ziekenhuis", vertelt Joling daarover. "Wat ik toen bij Evers staat op liet horen, was bedoeld voor een eenmalige uitzending."

Joling en Gordon hebben vaker relletjes. Zo scoorde het televisieprogramma van Joling op SBS veel beter dan die van Gordon op RTL 4, dat tegelijkertijd wordt uitgezonden.