FOK!radio: Dirkh neemt wraak

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Je kent het wel: je hebt een paar ton op de bank staan, kunt alles kopen wat je maar wil, maar een vrouw strikken wil maar niet lukken. Daar heeft een slimme ondernemer nu wat op gevonden: een datingsite speciaal voor rijke mannen. Het idee achter 'First Class Date' is simpel. Als man moet je rijk zijn en als vrouw moet je er goed uit zien. Het idee komt volgens de initiatiefnemers uit Amerika. Lid worden van de datingsite kost 500 euro. Is het een gat in de markt? Is het wel eerlijk dat alleen rijken erop mogen? Allemaal vragen die we een van de sitebeheerders gaan vragen. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Is een datingsite voor rijke mannen om een vrouw te vinden een goed idee? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Ruim 8000 studenten gaan komende vrijdag op zaterdag weer in teams van 25 personen een estafettellop van bijna 190 kilometer doen. Deze Batavierenrace wordt jaarlijks rond deze tijd gehouden. Waarom de studenten zo gek zijn en hoeveel mensen er precies mee lopen, hoor je ook vanavond!

We kwamen vorige week meer te weten over Dirkh. Zo stuurt hij hele lieve kaartjes naar mede-FOK!kers die in het ziekenhuis liggen. Nu was hij toevallig al gevraagd als columnist, dus hij zal vast een weerwoord hebben. Maar daar gaat het niet alleen over. Of hij nog een spaan van FOK! en FOK!radio heel laat, horen we ook vanavond in zijn eerste column. Natuurlijk hoor je ook het laatste nieuws over FOK!.

Sommige dingen veranderen nooit. Zo kun je uiteraard mee praten via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.


Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!