Emile Ratelband gaat toch niet scheiden

De vrouw van Emile Ratelband, Monica, wil toch niet van hem scheiden. "Alles wat er in de afgelopen weken is gebeurd, is compleet uit de hand gelopen", vertelt Moon, zoals ze door Emile wordt genoemd, in weekblad Story. "Dat heb ik nooit gewild. Er komt géén scheiding."

Vorige maand trof de positiviteitsgoeroe een leeg huis aan nadat hij enkele dagen in het buitenland was geweest. Moon liet weten te willen scheiden van Ratelband, met wie ze zeven maanden was getrouwd en dochter Royce kreeg. Ratelband smeekte zijn vrouw in RTL Boulevard huilend om bij hem terug te komen.

"Ik hield van Emile en ik houd nog steeds van hem", vertelt de blondine nu. Moon zegt dat ze, in tegenstelling tot eerdere berichten, nooit een scheidingsaanvraag heeft ingediend. "En nu wil ik zeker niet scheiden. Onze dochter heeft mij daar nog meer bewust van gemaakt."

"De dagen dat Emile zijn kleine meid weer gezien heeft, waren geweldige momenten", zegt ze. "Ze is pas zeven maanden, maar nu al merk je hoe groot de impact is als ze bij haar vader is. Toen ik haar 's avonds naar bed bracht, lag ze te kirren van vreugde."