Adje nijdig op Dick Maas

Dick Maas heeft het gedaan bij Adje. De beoogd regisseur van de film over het tv-personage organiseerde vrijdag een perspresentatie van de eerste plannen, maar Adje zelf, geboren als Arijan van Bavel, kwam niet opdagen. Volgens hem is de realisatie van de film nog lang niet rond en is het enkel nog een idee. "Ik vind het niet zo netjes wat ze gedaan hebben, zo snel een film aankondigen", zei Van Bavel vrijdag in RTL Boulevard.

Regisseur Maas zelf was ook niet al te blij met de afwezigheid van Adje. De twee hadden volgens Van Bavel een fikse discussie over de telefoon, waarbij enkele keren de hoorn op de haak werd gegooid. "Het was een communicatiefout", zei Adje, die het plan voor een film 'voorbarig' vindt. "Het ging allemaal iets te snel met elkaar, we hadden alleen nog maar met elkaar gebrainstormd."

Toch veegt Adje, die wekelijks een gastoptreden doet in het programma Mooi! Weer de Leeuw, de plannen nog niet van tafel. "Ik voel me supervereerd en vind het een leuk idee", stelde hij. "Wat mij betreft komt er een vervolgafspraak."

De film van de 29-jarige Van Bavel moet 'Adje' heten en zou de kersthit van het jaar moeten worden. Eerder werd onthuld dat de opnames in juni beginnen. Of Adjes televisievriend Paul de Leeuw een gastrol bekleedt is nog niet bekend.