Website Verdonk nog steeds open

Slimmeriken weten nog steeds de weg te vinden naar de 'wiki' van Rita Verdonk. De webpagina waarop mensen ideeën kunnen aandragen voor haar beweging blijkt nog gewoon in de lucht. Verdonk zei zondag de pagina te hebben gesloten omdat die volliep met onzinnige bijdragen, maar er kan nog volop nonsens aan worden toegevoegd.

Vanaf de startpagina van de 'wiki' van Trots op Nederland is niet meer door te klikken naar de pagina met 'themasuggesties', maar die pagina bestaat nog wel (http://wiki.trotsopnederland.com/wiki/Themasuggesties). De afgelopen dagen hebben gebruikers nog tal van wijzigingen doorgevoerd. Zo is er recentelijk nog een pleidooi aan toegevoegd voor een verbod op rooibosthee, immers een 'gevaarlijk links drankje'.

De welkomsttekst van Verdonk is ook aangepast door een bezoeker. "Ik ben zwaar teleurgesteld. Vandaag heb ik dan ook besloten per direct naar België te verhuizen. Ik zal daar Trots op België oprichten, het koningshuis afschaffen en de eerste President van de Bananenrepubliek België worden."