'John Mayer is biseksueel'

John Mayer is biseksueel. Dat beweert entertainmentblogger Perez Hilton, die vorig jaar een tongzoen met de zanger uitwisselde.

"Hij is absoluut biseksueel, maar heeft moeite met zijn seksuele geaardheid", vertelde Mario Lavandeira, zoals Perez Hilton eigenlijk heet, donderdag in de radioshow van Ryan Seacrest op de Amerikaanse zender KIIS-FM. Hilton plaatste woensdag enkele foto's van de tongzoen op zijn site, nadat Mayer op zijn eigen weblog schreef dat Hilton met zijn seksualiteit worstelt. "Ik dacht, 'please queen, als er iemand met zichzelf in de knoop zit, ben jij het wel'", vertelt Hilton.

Mayer zoende Hilton vorig jaar vol op de mond tijdens een feestje in de New Yorkse club Stero. "Ik dacht dat hij een geintje met me uithaalde, maar hij bleef maar doorgaan", vertelt Perez. De toenmalige vriendin van Mayer, Jessica Simpson, stond erbij en leek zich niet druk te maken over de escapades van haar partner. "Terwijl wij aan het zoenen waren, zat zij aan zijn kruis."

Een woordvoerder van de 30-jarige Mayer ontkent de geruchten over de biseksualiteit van de zanger. "Dit is een belachelijk verhaal", laat hij weten aan het Amerikaanse tijdschrift Us Magazine.