'Zoenfilmpje Verbaan in scène gezet'

De vrienden van Georgina Verbaan kunnen dan wel zeggen dat ze al langer vreemd gaat, andere bronnen beweren dat alles in scène is gezet voor een experiment van het wetenschapsprogramma Noorderlicht, waarvan Verbaan mede-presentator is.

Het zoenfilmpje zou onderdeel zijn van een experiment dat de Nederlandse roddelpers een spiegel voor wil houden.  De beelden werden gemaakt door Jaap Arriens, afgestudeerd psycholoog die betrokken zou zijn bij de site Grenswetenschappen.nl.

Grenswetenschappen lanceerde vorige week de site Paparazzia.nl. Op deze site mochten bezoekers roddels plaatsen over de makers van roddelbladen en roddelrubrieken op tv. Op 1 april bleek deze site echter deel uit te maken van een experiment en verscheen de volgende boodschap op de site: ''U leest het goed: 1 april, paparazzia.nl. Met de steun van enkele BN'ers die mee in het complot zaten lanceerde grenswetenschap.nl een stunt die paparazzi, showbizz- en roddeljournalisten eventjes op de kast moest jagen.''

De hele ophef over het  zoenfilmpje tussen Verbaan en medepresentator van Noorderlicht Pieter van der Wielen zal op 16 april worden uitgezonden, zo meldden bronnen uit het roddelbladencircuit. Tot die tijd moeten alle betrokkenen, waaronder ook Jort kelder, hun mond houden.

Echt op nep?

Met dank aan GaylordF0kker voor de submit.