Vrouw eist smartengeld na fatale SM

Een Belgische weduwe eist maar liefst 1,4 miljoen euro van twee prostituees. De vrouw vindt dat het duo verantwoordelijk is voor de dood van haar man, in de nacht van 23 op 24 december 2005. De 38-jarige man liet namelijk het leven na een lange SM-sessie.

De man, die een goede baan had als manager, bezocht in die bewuste nacht een bordeel in Antwerpen. De man had er wel oren naar eens flink te worden 'afgestraft' door twee dames, en van de twee hoeren kreeg hij klemmen op zijn tepels. Ook kreeg de man elektroshocks toegediend. Dankzij de nodige doses cocaïne, XTC en champagne werden de schokken hem fataal.

De beste man was geen onbekende voor de dames van plezier. Ondanks dat de man tijdens zulke wilde sessies vaak zo'n drieduizend euro uitgaf, heeft zijn weduwe al die tijd niets geweten. "Hij moet er een dubbel leven op hebben nagehouden", aldus de advocaat van de weduwe, Yvan Naessens. "In het bordeel hadden enkele meisjes die avond opgemerkt dat hij zich anders gedroeg dan normaal. Ze kenden hem dus. Toch werden hem drugs en alcohol aangeboden en elektroshocks toegediend."

Mede doordat zijn dood in raadselen is gehuld, eist de weduwe een fors bedrag van de twee hoertjes. "De schadevergoeding is zo hoog omdat het jaarloon van de man rond de 200.000 euro schommelde. Bij overlijden is mijn cliënte de wettelijke erfgename", aldus de advocaat.