Nadia heeft spijt van seks in Gouden Kooi

Oud-bewoner van de Gouden Kooi Nadia heeft spijt van haar nachtelijke escapades in de reallifesoap. Haar tactieken tegenover haar medespelers betreurt ze niet. "Maar als ik het over zou doen, zou ik privé wat rustiger aan doen," zegt de 22-jarige brunette. "Dan zou ik mijn privéleven meer privé houden."

Kijkers konden vorig jaar vijf maanden lang het tumultueuze liefdesleven van Dennis en Nadia in de villa in Eemnes volgen. Tijdens een van de vrijpartijen van het stel in het tv-programma, dat gemiddeld door een half miljoen mensen per dag werd bekeken, raakte ze zwanger.

De ex-bewoonster is inmiddels 22 weken in verwachting en 'dolblij' met de aanstaande spruit. Het geslacht van het kindje wil het stel nog niet bekendmaken.

Ook Dennis zou sommige dingen in de reallifesoap anders hebben aangepakt met de kennis die hij achteraf heeft. Toen hij de verschillende afleveringen met zichzelf terugkeek, drong het besef door dat zijn tactiek in de Gouden Kooi niet altijd de beste bleek. "Achteraf krijg je natuurlijk meer te weten hoe alles in elkaar steekt. Dan is het makkelijker om erop te anticiperen", weet de 24-jarige Alphenaar.

Dennis werd eind november uit de miljonairsvilla gestemd. Nadia verliet de villa enkele dagen later, omdat ze haar vriend miste.