Britse tiener vermoord in India

Een 15-jarige Britse tiener die dood werd gevonden op een strand in Goa in India blijkt te zijn vermoord. Het meisje zou zijn verkracht en daarna tot tien minuten onder water zijn gehouden. Het lichaam van Scarlett Keeling werd op 19 februari gevonden op het Anjunastrand. De Britse verbleef bij haar 25-jarige vriend Julio Lobo, een gids in Goa. Scarlett werd voor het laatst gezien in een bar van het resort waar ze overnachtte.

De politie nam eerst aan dat het meisje verdronken was doordat ze drugs had genomen. Haar moeder eiste verder onderzoek en daaruit blijkt nu dat de tiener werd verdronken. De hoeveelheid drugs en alcohol in haar bloed konden onmogelijk een coma of dood hebben veroorzaakt. Moeder Fiona MacKeown verbleef op het moment van de moord elders in India. Ze beweert dat de politie, politici en drugsdealers de zaak in de doofpot probeerden te stoppen.

Inmiddels is een man aangehouden die ervan wordt verdacht Scarlett te hebben gedrogeerd. Een andere man zit vast op verdenking van verkrachting van de Britse tiener.