Witzier noemt Memories-deelnemer een lul

Anita Witzier vindt een Helderse Memories-deelnemer een lul. Dat zei de presentatrice vanochtend tijdens Evers Staat Op. Het gaat om een man die dankzij het KRO-programma zijn jeugdliefde weer terugzag waarna de vonk wederom oversloeg. Gevolg was dat de man niet meer thuiskwam en zijn acht maanden zwangere echtgenote in de kou liet staan.

De jeugdliefde van de Nieuwe Dieper woont in Deventer en wilde de man weer terugzien. Het echtpaar in Den Helder was van te voren gepolst en wilde wel meewerken. Dat pakte dus minder goed uit, of juist wel goed, al naar gelang je het bekijkt. Anita witzier heeft geen goed woord over voor de actie. "Zoiets doe je niet, als iemand zwanger is. Wat je later doet moet je dan weten, maar niet op zo’n moment."

Witzier zegt dat het programma niet verantwoordelijk is voor dergelijke scheidingen. "Het is de verantwoordelijkheid van de mensen zelf. Natuurlijk vinden mensen elkaar weer terug, maar over het algemeen screenen we kandidaten die gewoon eenmalig hun oude ex willen terugzien."


Voor wie het programma niet kent hier een promo.