Ratelband belde doorverkopers gratis boek op

Pas op als je ooit een gratis boek krijgt van Emile Ratelband en het weer doorverkoopt. Je hebt namelijk kans dat de positiviteitsgoeroe jou persoonlijk opbelt. Dat gaf Ratelband vandaag toe in het RTL-programma Life & Cooking met Irene Moors en Carlo Boshard.

Een tijdje geleden was Ratelband aanwezig bij een uitzending van het zondagmiddagkwebbelprogramma. Hij had toen net een nieuw boek uit dat hij aan iedereen in het publiek gratis uitdeelde. Maar dat was nog niet alles: Ratelband schreef er voor iedereen een persoonlijke boodschap in. Toch haalden acht mensen uit het klapveepubliek het in hun hoofd dit boek op Marktplaats te zetten. Ratelband was zo ontstemd dat hij deze acht mensen persoonlijk opbelde.

"Maar ik heb er geen rel van gemaakt", zegt de Tsjakkaa-roeper. "Ik heb alleen verteld hoe teleurgesteld ik was." Ratelband heeft overigens wel wat anders aan zijn hoofd om zich druk over te maken. Zo werd vandaag bekend dat Moon Ratelband zevenduizend euro alimentatie per maand van de naar eigen zeggen gebroken man eist.



Ratelband en Rob Muntz: Tsjakkaaa!

Submitter:  Bron: Life&Cooking