Paris Hilton zoekt vriendin via MTV-show

Paris Hilton weet precies wat ze zoekt in haar nieuwe vriendin, die ze via de MTV-realityshow 'Paris Hilton's my new BFF' hoopt te vinden. "Ik zoek iemand die ik vertrouw en die me niet een dolk in de rug steekt, wat vaak gebeurt in Hollywood", vertelt de hotelerfgename aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ik zoek iemand met wie ik plezier kan hebben, iemand die mijn zusje zou kunnen zijn."

De zoektocht van de 27-jarige blondine betekent niet dat de vriendschap tussen Paris en hartsvriendin Nicole Richie voorbij is. "Nicole is mijn beste vriendin, dus zij snapt wel wat ik zoek", vertelt Hilton, die eerder samen met Richie te zien was in reallifesoap The Simple Life. "Ze zit nu thuis met haar baby."

Hilton, die momenteel een relatie heeft met Benji Madden, neemt de zoektocht heel serieus. De deelnemers wonen tijdens de opnames van het programma in een huis en ze leert de meiden hoe ze haar beste vriendin kunnen zijn. De deelnemers moeten wedstrijdjes doen in onder meer loyaliteit en uithoudingsvermogen. Iedere week valt een nieuwe beste vriendin af, tot er een overblijft.

De opnamen van 'Paris Hilton's my new BFF' beginnen in mei. Het is nog onduidelijk wanneer de show op de Amerikaanse televisie te zien is en of het ook in Nederland wordt uitgezonden.