Voetbal: Uitslag AZ - Feyenoord

Feyenoord is gestegen naar de derde plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers wonnen de inhaalwedstrijd tegen AZ met 1-0.

Vroeg in de wedstrijd had Pellè de kans op het openingsdoelpunt echter kopte hij naast. Jonathan de Guzman bekroonde zijn voorselectie voor oranje met een doelpunt na een assist van Luigi Bruins. Feyenoord had in de eerste helft geen moeite met de aanvallen van de Alkmaarders. De Rotterdammers zelf wisten echter ook hun kansen niet te benutten.

Na de rust werd AZ sterker en sterker maar wist het opnieuw niet de kansen te benutten. Ook Feyenoord kwam er nauwelijks meer uit en kreeg geen noemenswaardige kansen. Kew Jaliens kreeg in de laaste minuten van de wedstrijd terecht voor de tweede keer geel en mocht het veld verlaten.

Voor meer voetbalnieuws kijk je natuurlijk op de FOK! Voetbalmanager!