Echtpaar belandt op persconferentie eigen vermissing

Icoon OpmerkelijkHet echtpaar Ostell uit Melbourne mag dan 50+ zijn, ze gedragen zich nog lekker als een stel verliefde pubers. Vorige week besloten William en Heather van het ene op het andere moment hun koffers te pakken voor een spontane vakantie. Misschien iets te overhaast, want toen ze maandag thuis kwamen stond de politie op het punt daar een persconferentie te geven. Dochter Angela Hostell had haar ouders als vermist opgegeven.

William en Heather vertrokken vrijdag in een opwelling en zagen geen kans om hun dochter daar even over in te lichten. Heather probeerde het later uit te leggen aan de Australische journalisten: 'We besloten 's ochtends om te gaan en hebben dat aan een paar mensen laten weten. De buren wilden wel voor de hond zorgen. Onze dochter konden we alleen niet bereiken'.

Toen Angela al een paar dagen niets van haar ouders gehoord had, ging ze eens kijken bij haar ouderlijk huis. De deur was niet op slot, de auto verdwenen en de hond alleen thuis. Voor de doodongeruste Angela reden om de politie te bellen en haar ouders als vermist op te geven. Langzaam werd de onrust in Melbourne werd groter en de politie organiseerde een persconferentie in het huis van de familie Ostell. Toen die op het punt te beginnen stond, kwamen William en Heather doodleuk de oprit op rijden.

De kans bestaat dat het na de impulsvakantie iets minder gezellig wordt in huize Ostell. De hele commotie heeft het echtpaar behoorlijk laten schrikken en de beschuldigingen over de open gelaten deur vliegen over en weer. En dan is er natuurlijk nog dochter Angela, die zich doodgeschrokken is. William Ostell is zich er gelukkig van bewust: 'Ik heb een hoop goed te maken met haar'.