Echtpaar slaapt jaren boven lijk dochter

Icoon ShockingEen Slowaaks echtpaar heeft acht jaar lang de nacht doorgebracht met het lijk van hun dochter onder hun bed. Vermoedelijk is het kind door de ouders zelf vermoord, aangezien de vader hierover per ongeluk een boekje open deed. Toen de politie hem verhoorde over een diefstal sprak hij plotseling de veelzeggende woorden "Jullie zetten mij voor een kleinigheid vast, terwijl mijn vrouw niets is gebeurd toen ze ons kind doodsloeg!".

Niet geheel verrassend volgde hierop een huiszoeking, waarbij de politie inderdaad het stoffelijk overschot van het achtjarige meisje aantrof; onder het ouderlijk bed. Hierop werd het echtpaar vastgezet, en direct aangeklaagd voor moord. De vier andere kinderen van het paar zijn voor hun eigen veiligheid door de kinderbescherming meegenomen.

Als smoes hadden de echtgenoten jaren geleden tegen de buren gezegd dat hun gehandicapte dochter in een verpleegtehuis in de hoofdstad Bratislava was ondergebracht. Hen was daarom niks opgevallen. Ook bij de sociale dienst en andere autoriteiten was schijnbaar nog geen belletje gaan rinkelen.

Met dank aan mouthman & Longmen voor de submit.