Litteken Van der Eem toch verradersmiley

Icoon Holloway Patrick van der Eem die Joran van der Sloot 'ontmaskerde' heeft toch een beruchte verradersmiley in zijn gezicht. De halve maan die loopt van zijn linkermondhoek naar zijn wang was naar eigen zeggen het resultaat van een onschuldig vechtpartijtje.

Weekblad Panorama onthult nu dat het wel degelijk een afrekening was. Enkele onderwereldfiguren uit Arnhem: "Dat was lachen. Die streep is gewoon het resultaat van een onderzoek waarin Patrick werd gehoord en is gaan praten. En vervolgens een stel Turken verlinkte. Die namen dat niet en hebben hem toen van de straat geplukt en een smiley gemaakt, zoals criminelen dat noemen. Heb je gepraat? Scherp mes in je mond tegen je wang even rats!. Zodat iedereen weet dat je een informant bent geweest."

Ook de nieuwe ontwikkelingen rond Van der Eem en Van der Sloot wordt ook nu weer niet op prijs gesteld door iedereen. Zo weet weekblad Revu dat Van der Eem onlangs voor een disco in Arnhem in elkaar is geslagen door Antillianen die hem ook zien als verrader. Momenteel is de infiltrant bezig met een boek over de maanden met Joran. Hij poseerde onlangs met zijn gezin voor een foto voor op de cover.

Wil je meer lezen of meepraten over de zaak rond Joran, Natalee en Peter, dan kun je terecht in het speciale Joran van der Sloot-forum
Of lees de special met achtergrondinformatie.