Man wordt met 50 pence miljonair

Icoon OpmerkelijkEen gokker uit North Yorkshire is de eerste winnaar van een wedwinkel in de stad Thirsk, in het Engelse graafschap North Yorkshire. De man, die een vaste klant van de winkel is, zette 50 pence in op acht paarden met een kans van één op de twee miljoen. Hij sleepte er een miljoen pond uit.

De man ontdekte dat hij een fiks bedrag had gewonnen toen hij in een andere wedwinkel weer een 50 pence op een paard wilde inzetten."Hij plaatste nog vijf weddenschappen van 50 pence voor de races van zaterdag, en vroeg het personeel of hij nog wat gewonnen had van de weddenschap die dag ervoor. Toen het personeel hem meldde dat hij één miljoen pond had gewonnen en dit in de andere wedwinkel moest innen, werd hij bleek en stamelde dat hij weg moest om zijn vrouw dit te melden", aldus Graham Sharpe van de bewuste wedwinkel

De fortuinlijke winnaar woont in de omgeving van de bewuste winkel, maar verdere details zijn nog niet bekend. Hij gokte op 8 paarden tegelijk, wat de limiet is om te mogen gokken van bookmaker William Hunt. De heer Sharpe voegde nog aan zijn betoog toe dat zelfs een scriptschrijver een dergelijk scenario niet had kunnen bedenken. De bewuste paarden die als eerste de finish haalden droegen de toch wel heel positieve namen ... Isn't That Lucky en A Dream Come True.