Puber in blote kont voor hoogbejaarde vrouw

Een vijftienjarige jongen uit het Brabantse Roosendaal is gisteren opgepakt omdat hij een 86-jarige vrouw de stuipen op het lijf joeg. Pal voor haar raam liet de jongeman zijn broek zakken, waarop de oude dame middenin zijn bruine ster staarde. Het was overigens niet de eerste keer verklaarde de arme vrouw, want eerder had de jongen al eens zijn jongeheer aan de hoogbejaarde laten zien.

Een eveneens vijftienjarige vriend van de schennispleger werd ook opgepakt. Hij reed op een brommer die niet was voorzien van een kentekenplaat, en was bovendien te jong om al op een brommer te mogen rijden. Omdat het dynamische duo zich niet kon legitimeren, werden ze meegenomen naar het politiebureau.

De jongen die met de billen blootging, verklaarde dat hij dit had gedaan om de oude vrouw een beetje te plagen. De politie vond het geintje echter te ver gaan, en ging in gesprek met de ouders van de jongens. De vader van een van de jongens werd zo kwaad op z'n zoon, dat hij deze een beste oorvijg gaf. De agenten wezen de boze vader erop dat ook het slaan van je eigen kind bij wet verboden is.

Toen de jongens met hun hele familie door de politie uitgeleide werden gedaan, ontstond er nog even een klein akkefietje tussen de vader die zijn zoon had geslagen en enkele familieleden. Onder luid protest werd een 34-jarige man uit Roosendaal aangehouden. Hij had namelijk een agent die wilde ingrijpen een duw gegeven.