Man schreeuwt echtgenote uit coma

De schreeuw van haar wanhopige echtgenoot heeft de 28-jarige Britse Yvonne Sullivan uit haar coma doen ontwaken. Net op tijd, want de behandelend arts had de jonge vrouw opgegeven; de artsen wilden haar van de beademing af halen.

Na een zware bevalling kwam hun twee maanden te vroeg geboren baby levenloos ter wereld. De klap van het dood geboren kindje was waarschijnlijk zo groot, dat Yvonne buiten westen raakte.

De vrouw was al twee weken in coma, en haar man Dominic werd alsmaar wanhopiger. Ook de artsen dachten dat zij het niet meer zou halen. Toen de artsen van het ziekenhuis in Bristol aangaven de apparatuur uit te willen zetten, waagde de trucker nog een laatste poging zijn vrouw weer tot leven te wekken.

"You start fighting, don't you dare give up on me now. I've had enough, stop mucking around and start breathing. Come back to me!", riep hij uit. De verrassing bleek groot toen Yvonne enkele uren later haar ogen opende.

In een interview vertelt de jonge vrouw dat ze zich nog weet te herinneren hoe haar man haar smeekte weer wakker te worden. "Een schakelaar ging om en ik kreeg weer moed te gaan vechten."


Op deze manier krijg je zeker iedereen wakker!