Georgina Verbaan kletst nonsens in DWDD

Icoon TelevisieVaste tafeldame Georgina Verbaan van het VARA-tv-programma 'De Wereld Draait Door' heeft afgelopen avond pure nonsens verkondigd tegenover DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk. Dat beaamde Verbaan na afloop van de tv-uitzending.

In DWDD zei het liefje van Jort Kelder dat het KRO-programma 'Het Zesde Zintuig' doorgestoken kaart was. Volgens Georgina was de winnares een vriendin van programmadirecteur Bert van der Veer. Een goede vriendin had dat tegen Verbaan medegedeeld.

De winnares was volgens Verbaan ingeschakeld om de overwinning binnen te slepen. ''Dit vertelde ze mij toen ze een slokje op had''.

Nog geen uur na de uitzending kwam Verbaan op haar uitlating terug. ''Mijn oprechte excuses. Ik heb het programma 'Het Zesde Zintuig' nooit gezien, maar ben er inmiddels achter dat de winnares iemand anders was. De vrouw die ik had gesproken was niet eerste maar derde geworden. Dat was de vrouw die mij heeft verteld dat het programma een beetje om haar bedacht was. Het was dus geen doorgestoken kaart.'''Nonsenskletser'

Met dank aan gatochkrassen voor de submit.