Weekendkaarten Pinkpop uitverkocht

Icoon MuziekVoor de FOK!kers die nog plannen hebben om het hele Pinkpopweekend mee te maken is er slecht nieuws. Uit de mond van festivaldirecteur Smeets is opgetekend dat er vanmiddag nog een kleine 2000 weekendkaarten beschikbaar waren, maar ondertussen is duidelijk geworden dat deze nu zijn uitverkocht. Het festival zal dit jaar niet plaatsvinden tijdens pinksteren, maar zal van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni neerstrijken in Landgraaf.

Afgelopen zaterdag ging de kaartverkoop van start met een record aantal van 10.000 kaarten die het eerste kwartier verkocht waren. De line-up van Pinkpop werd op 13 februari al bekend gemaakt. Onder andere Metallica, Foo Fighters, Counting Crows, Editors en Alter Bridge treden op.

Op de website van ticketmaster zijn geen weekendkaarten meer beschikbaar. Het heeft er dus alle schijn van dat deze zijn uitverkocht! Volgens Muziekagenda.nl is er al zo'n 25 procent van de dagkaarten verkocht. Smeets sprak de verwachting uit dat die deze week nog niet uitverkocht raken ookal gaan deze nu als warme broodjes over de toonbank.

Pinkpop
Met dank aan --Christiaan-- en Dark_Angelus voor de submit.