Excuses actrice na uitlekken pornofoto's

Icoon ShowbizzIn Hong Kong heeft de populaire Chinese actrice en zangeres Gillian Chung haar verontschuldigingen aangeboden voor uitgelekte privé-kiekjes. Voordat de foto's op internet verschenen, stond Chung vooral bekend om haar smetteloze schoolmeisjes imago.

De foto's zijn 'gejat' van de computer van de Chinese acteur Edison Chen. Op de pc van deze Chinese Brad Pitt stonden nog meer pikante fotoseries met zes andere naakte actrices. Hij bood vorige week al zijn excuus aan.

Chung stelt dat ze nu volwassen is geworden en dat de foto's in een naïeve en domme periode van haar leven zijn gemaakt. ''Ik bied mijn excuses aan voor de effecten die deze affaire op de Chinese samenleving hebben gehad'', aldus de Manon Thomas uit het Verre Oosten.

De 27-jarige Chung zingt in de meidengroep Twins en speelde mee in films als U Man, Death Curse, The Fantastic Water Babes en House of Fury.

Uit de foto's blijkt overigens dat men in China het scheermes in de schaamzone nog niet erg hanteert. De kiekjes zijn uitermate ongeschikt om op het werk te bekijken, NSFW dus: Hier staan ze
Submitter:  Bron: ANP / FOK!