Peter R. ruziet met Van Nieuwkerk

Icoon TelevisieMisdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft gisteravond uitgehaald naar Matthijs van Nieuwkerk. Dat gebeurde aan het eind van het VARA-programma 'De Wereld Draait Door'. Van Nieuwkerk had De Vries ondervraagd over zijn ervaringen in Amerika in de nasleep van de zaak Natalee Holloway.

De Vries beantwoordde alle vragen keurig. Toen het programma bijna was afgelopen, maakte Van Nieuwkerk tussen neus en lippen door nog melding van het nieuwe boek 'Achter de schermen bij Peter R. de Vries', geschreven door De Vries' rechterhand Kees van der Spek. Volgens de misdaadverslaggever zou er echter veel langer over het boek worden gesproken: ''Daar zijn keiharde afspraken over gemaakt. Dit vind ik niet correct'', zo zei De Vries.

Van Nieuwkerk probeerde zich er uit te praten met de zin ''Wat een raar einde van het programma, Peter.'' Daarop reageerde De Vries met: ''Nee, jij maakt het raar, ik heb het zwart op wit staan en jij houdt je er niet aan.'' Van Nieuwkerk: ''Hoezo, heb ik iets ondertekend?'' De Vries: ''Jouw productieleider ja.''

Daarop sloot Van Nieuwkerk het programma af met de mededeling ''Dit is niet iets voor op televisie''.



Bewegende beelden staan hier

Met dank aan Vince_Taylor en fokappel voor de submit.