Joran-parodieŽn groot succes

Icoon Holloway

De talloze parodieŽn die de afgelopen week zijn gemaakt op de ontboezemingen die Joran van der Sloot aan de informant van Peter R. de Vries deed, oogsten veel succes op het internet.

Het nummer Joran heeft een boot, een variant die drie dj's van Radio Veronica maakten op het nummer Ik heb een boot van de Gebroeders Ko, is inmiddels al meer dan 200.000 keer gedownload.

Dat heeft een zegsman van Radio Veronica zondag gemeld. "Er hebben zich al platenmaatschappijen gemeld om het nummer uit te brengen", vertelt hij. "Maar we zijn op nog geen enkel aanbod ingegaan.''

Ook een filmpje van het Rotterdamse cabarettrio Rooyackers, Kamps& Kamps vindt op Youtube gretig aftrek. In de parodie bekent Bor Rooyackers aan een informant dat hij een sportblessure heeft verzonnen omdat hij geen zin had om op te treden in Doetinchem. De sketch is inmiddels ook al door meer dan 200.000 mensen bekeken.

Zelfs op het FOK!forum zitten de grappenmakers niet stil.


"Joran heeft een boot"


Bekentenis van Rooyackers


In de taxiOm mee te babbelen of te lachen, kun je terecht op het Joran van der Sloot-forum.Of lees de special met achtergrondinformatie.