Doorzoekingen in Arnhem in zaak-Holloway

Icoon HollowayRechercheurs van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) hebben in het onderzoek naar de verdwijning van Natalee Holloway op twee adressen in Arnhem doorzoekingen gedaan. Het zou gaan om het huis van de de oma van Joran van der Sloot en om zijn voormalige studentenhuis. Dit gebeurde vandaag op verzoek van het Arubaanse Openbaar Ministerie. Volgens ooggetuigen zijn onder meer computers in beslag genomen.

Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat Joran in elk geval nog niet gearresteerd wordt, ook al heeft hij gisteravond op televisie bekend dat hij er bij was toen Natalee stierf. Later heeft hij het lijk in zee laten dumpen, zei hij. Vanavond zit de voltallige redactie van Peter R. de Vries bij Pauw en Witteman.
Wil je meer lezen of meepraten over de zaak rond Joran, Natalee en Peter, dan kun je terecht in het speciale Joran van der Sloot-forum
Of lees de special met achtergrondinformatie. Alle quotes uit de uitzending zijn ook op een rij gezet en terug te lezen op het forum.
Stemmen over de uitzending kun je in de FP-poll.