'Biechtauto' Van der Sloot te koop

Icoon HollowayDe Landrover waarin Joran van der Sloot zijn bekentenissen deed, staat te koop via het internet. De vraagprijs voor de auto is 63.900 euro. Een woordvoerder van de autodealer heeft dat vandaag gezegd.

"Peter R. de Vries heeft de wagen van ons ter beschikking gekregen. Hij heeft de Landrover twee weken gebruikt'', aldus de zegsman. Volgens hem is de auto helemaal schoongemaakt en zijn de camera's verwijderd. Er is niets meer van te zien of te ruiken. Van der Sloot rookte flink tijdens de gesprekken met de infiltrant van Peter R. de Vries die tijdens enkele autoritten stiekem werden opgenomen. Ekris is niet van plan de auto bij opbod te verkopen. De Landrover is voor de eerste persoon die de vraagprijs wil neerleggen.

Wil je meer lezen of meepraten over de zaak rond Joran, Natalee en Peter, dan kun je terecht in het speciale Joran van der Sloot-forum
Of lees de special met achtergrondinformatie. Alle quotes uit de uitzending zijn ook op een rij gezet en terug te lezen op het forum.
Stemmen over de uitzending kun je in de FP-poll.